Nézsai Mikszáth Kálmán Szlovák Nemzetiségi

Általános Iskola

Látogatók

Ma10
Tegnap10
A héten10
A hónapban258
Összes23064

IMG 20170812 113632Intézményünkben 2017. 08. 12-én a Generál Electric (GE) és iskolánk dolgozói, valamint a kedves szülők részvételével felújítási munkákba kezdtünk.

Előzetesen intézményvezetők Sztankóné Steflik Éva köszöntötte a megjelenteket és Kucsera Szilviának, aki a program helyi képviselője volt, jelképes ajándékkal köszönte meg a fáradozásait. Iskolánk fenntartója Kucsera Andrásné és Styevó Gábor polgármester úr is üdvözölte a vendégeket! Az eligazítást követően csoportok alakultak és kalákában folyt a tevékenység. Németh Gábor igazgatóhelyettes jó zenét szolgáltatott egész nap! Megújultak a nyílászáróink, ebédlő székeink, bútoraink. Délben a nézsai konyha dolgozóinak köszönhetően babgulyás lett felszolgálva, a helyi híres kapusznyíkkal egyetemben, amely Madega Jánosné alkotása volt. A napot kellemesen elfáradva zártuk!

Szeretnénk megköszönni minden résztvevő áldozatos munkáját, felajánlását! A GE dolgozóinak pedig az anyagi segítségen túl még azért vagyunk hálásak, hogy példát mutattak nekünk önzetlen segítőkészségből.

Mottó

„Az iskola dolga,
hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni,
hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat,
hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére
és az alkotás izgalmára,
hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk,
és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”

(Szent-Györgyi Albert)